کلیدواژه‌ها = کود زیستی
تعداد مقالات: 23
1. تأثـیر کودهای آلی بر ترکیب و عملکرد اسانس در کشت پایدار گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 بهمن 1399

10.22067/agry.2021.20242.0

محمد تقی درزی؛ بیژن صادقی نکو؛ محمدرضا حاج سیدهادی


2. اثر سیستم‌های خاکورزی و منابع مختلف کودی بر صفات رشدی، عملکرد و بازده اقتصادی نخود (Cicer arietinum L.) در شرایط دیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 فروردین 1400

10.22067/agry.2021.20326.0

عبدالله جوانمرد؛ مسلم نوری؛ علی استادی؛ جواد رباطی؛ مجتبی نورآئین


3. تاثیر بیوچار، ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی بر عملکرد، محتوای عناصر غذایی و خصوصیات فیتوشیمیایی توتون گرمخانه‌ای

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 اردیبهشت 1400

10.22067/agry.2021.68371.1013

رامین مصباح؛ محمدرضا اردکانی؛ علی مقدم؛ فرناز رفیعی


4. کاربرد قارچ میکوریز (Rhizophagus intraradices) و کود نیتروژنه در رژیم‌های مختلف آبیاری بر خصوصیات کمی و کیفی نعناع‌فلفلی (Mentha piperita L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 شهریور 1400

10.22067/agry.2021.69643.1034

عبدالله جوانمرد؛ علی استادی؛ مصطفی امانی ماچیانی


5. تاثیر کاربرد کودهای شیمیایی، آلی و زیستی بر عملکرد و صفات بیوشیمیایی موسیر ایرانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 03 مهر 1400

10.22067/agry.2021.69445.1030

راضیه امیرخانی؛ حسین آروئی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی


6. اثر تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی بر شاخص سطح برگ و عملکرد برنج در شرایط آبیاری متفاوت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 مهر 1400

10.22067/agry.2021.70032.1041

اردلان بالابندیان؛ مجید عاشوری؛ حمید رضا دورودیان؛ سید مصطفی صادقی؛ مجتبی رضایی


9. اثرتنش باد تحت تأثیر سطوح مختلف کودهای شیمیایی و زیستی بر برخی صفات کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 10، شماره 4، بهار 1397، صفحه 1093-1106

10.22067/jag.v10i4.60388

ملیحه محمدزاده؛ براتعلی فاخری؛ نفیسه مهدی نژاد؛ رقیه محمدپور


10. واکنش عملکرد و صفات فیزیولوژیک عدس (Lens culinaris L.) به کودهای شیمیایی فسفری و زیستی در شرایط متفاوت رطوبتی

دوره 10، شماره 4، بهار 1397، صفحه 1107-1120

10.22067/jag.v10i4.60879

مراد محمدی؛ محمد رضا قانع؛ ناصر مجنون حسینی؛ حسین مقدم


11. کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی و آلی و تأثیر آن بر خصوصیات رشدی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) در شرایط آب و هوایی مشهد

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 960-971

10.22067/jag.v9i4.42885

پرویز رضوانی مقدم؛ قربانعلی اسدی؛ فاطمه رنجبر؛ مهسا اقحوانی شجری؛ روشنک شهریاری


12. اثر تنش خشکی و تلقیح کودهای زیستی بر ویژگی‌های کمی و کیفی ماریتیغال (Silybum marianum L.)

دوره 9، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 31-49

10.22067/jag.v9i1.32650

رقیه محمدپوروشوایی؛ محمود رمرودی؛ براتعلی فاخری


14. تأثیر ورمی کمپوست و قارچ میکوریزا بر خصوصیات رشد، میزان اسانس و عملکرد آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)

دوره 9، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 102-114

10.22067/jag.v9i1.41414

نعیمه بیطرفان؛ احمد غلامی؛ حمید عباس دخت؛ مهدی برادران؛ فرحناز خلیقی سیگارودی


15. اثر تنش خشکی و اسید‌هیومیک بر صفات مورفولوژیک، عملکرد و میزان آنتوسیانین چای‌ترش (Hibiscus sabdarifa L.)

دوره 8، شماره 3، تابستان 1395، صفحه 346-358

10.22067/jag.v8i3.35508

مژگان سنجری میجانی؛ علیرضا سیروس مهر؛ براتعلی فاخری


16. اثرات تنش خشکی و تلقیح کودهای زیستی بر رشد، عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.)

دوره 7، شماره 2، بهار 1394، صفحه 237-253

10.22067/jag.v7i2.36935

رقیه محمدپوروشوایی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ براتعلی فاخری


18. اثرات نحوه تغذیه نیتروژنی گیاه مادری و تلقیح باکتریایی بذور حاصله بر بهبود تحمل به شوری گندم در مرحله جوانهزنی

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 689-700

10.22067/jag.v6i4.45979

حمیدرضا فلاحی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محمدبهزاد امیری؛ مهسا اقحوانی شجری؛ رستم یزدانی بیوکی


23. تأثیر قارچ میکوریزا و کود فسفر بر غلظت رنگیزه های فتوسنتزی و عناصر غذایی لوبیا(Phaseolus vulgaris L.) در شرایط تنش شوری

دوره 3، شماره 2، بهار 1390، صفحه 233-244

10.22067/jag.v3i2.13531

بهاره پارسا مطلق؛ سهراب محمودی؛ محمد حسن سیاری زهان؛ مهدی نقی زاده