موضوعات = کشاورزی پایدار و نظام های تولید غذا
تحلیل ترجیحات مصرف‌کنندگان برای استفاده از سبزی های تازه دارای برچسب محیط زیستی

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 331-351

10.22067/agry.2023.81001.1146

عاطفه تقی زاده؛ لیلی ابوالحسنی؛ محمود صبوحی؛ آرش دوراندیش


اثر انواع خاک‌ورزی بر خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی و کیفیت علوفه گیاه ماشک گل سفید (Vicia pannonica) در شرایط دیم

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 19-45

10.22067/agry.2022.76580.1109

سیدشهرام الیاسی؛ علیرضا پیرزاد؛ جلال جلیلیان؛ ابراهیم روحی؛ عادل سی و سه مرده


اثر سطوح مختلف کود مرغی پلیت شده و کود شیمیایی بر عملکرد دانه و کیفیت علوفه ذرت (Zea mays L.)

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 129-146

10.22067/agry.2023.78185.1122

سارا دارابی؛ غلامرضا حیدری؛ شیوا خالص رو؛ حسین جهانی عزیزآبادی


تأثیر عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر عملکرد کمی و کیفی سویا

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 147-158

10.22067/agry.2022.78292.1124

صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری


ارزیابی پایداری زیست‌محیطی دو بوم‌نظام زراعی با رویکرد تحلیل ردپای بوم‌شناختی (مطالعه موردی: حوضه آبریز دز)

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 739-754

10.22067/agry.2022.74317.1085

نسیم زاده دباغ؛ سید مسعود منوری؛ نرگس کارگری؛ لعبت تقوی؛ سعید پیراسته


بررسی روند تغییرات بلندمدت ردپای آب در محصول گندم (Triticum aestivum L.) و هندوانه (Citrullus lanatus) در استان سیستان و بلوچستان

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 755-768

10.22067/agry.2022.74569.1088

ویدا ورناصری قندعلی؛ محمود رمرودی؛ فاطمه کارندیش؛ محمد گلوی؛ توحید علیقلی نیا


اثرات زیست‌محیطی آفت‌کش‌های مصرفی مزارع گندم (Triticum aestivum L.) شهرستان بندر ترکمن، استان گلستان

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 809-823

10.22067/agry.2022.76161.1106

مارال نیازمرادی؛ حسین کاظمی؛ جاوید قرخلو؛ افشین سلطانی؛ بهنام کامکار


اثر کاربرد تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی بر شاخص سطح برگ و عملکرد برنج (Oryza sativa L.) در شرایط آبیاری متفاوت

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 139-152

10.22067/agry.2021.70032.1041

اردلان بالابندیان؛ مجید عاشوری؛ حمید رضا دورودیان؛ سید مصطفی صادقی؛ مجتبی رضایی