کلیدواژه‌ها = پروتئین خام
تعداد مقالات: 8
2. ارزیابی کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط جو (Hordeum vulgare L.) و نخود‌فرنگی (Pisum sativum L.) در شرایط دیم مراغه

دوره 11، شماره 2، پاییز 1398، صفحه 435-452

10.22067/jag.v11i2.65105

عبدالله جوانمرد؛ مصطفی امانی ماچیانی؛ حمدالله اسکندری


4. بررسی تأثیر زمان برداشت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی علوفه کنگر فرنگی (Cynara scolymus L.)

دوره 10، شماره 4، بهار 1397، صفحه 1081-1092

10.22067/jag.v10i4.56783

مرضیه اله دادی؛ یعقوب راعی؛ بابک بحرینی نژاد؛ اکبر تقی زاده


7. ارزیابی کیفیت علوفه ارزن دم‏روباهی (Setaria italica (L.) P.Beauv) در مراحل مختلف رشد

دوره 5، شماره 3، بهار 1392، صفحه 282-288

10.22067/jag.v5i3.29000

فاطمه ایزدی یزدان آبادی؛ یوکابد اسماعیل پور اخلمد؛ آرش امیدی؛ محمد علی بهدانی