کلیدواژه‌ها = پروتئین خام
اثر سطوح مختلف کود مرغی پلیت شده و کود شیمیایی بر عملکرد دانه و کیفیت علوفه ذرت (Zea mays L.)

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 129-146

10.22067/agry.2023.78185.1122

سارا دارابی؛ غلامرضا حیدری؛ شیوا خالص رو؛ حسین جهانی عزیزآبادی


ارزیابی کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط جو (Hordeum vulgare L.) و نخود‌فرنگی (Pisum sativum L.) در شرایط دیم مراغه

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 435-452

10.22067/jag.v11i2.65105

عبدالله جوانمرد؛ مصطفی امانی ماچیانی؛ حمدالله اسکندری


بررسی تأثیر زمان برداشت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی علوفه کنگر فرنگی (Cynara scolymus L.)

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 1081-1092

10.22067/jag.v10i4.56783

مرضیه اله دادی؛ یعقوب راعی؛ بابک بحرینی نژاد؛ اکبر تقی زاده


ارزیابی کیفیت علوفه ارزن دم‏روباهی (Setaria italica (L.) P.Beauv) در مراحل مختلف رشد

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 282-288

10.22067/jag.v5i3.29000

فاطمه ایزدی یزدان آبادی؛ یوکابد اسماعیل پور اخلمد؛ آرش امیدی؛ محمدعلی بهدانی