کلیدواژه‌ها = درصد روغن
بهبود خصوصیات کمی، کیفی و کارایی زراعی فسفر در سویا (Glycine max L.)

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 769-787

10.22067/agry.2022.75382.1097

صادق وحدت مسعود؛ محمدعلی ابوطالبیان


نقش اصلاح‌کننده‌های خاک‌های آهکی بر عملکرد کمّی و کیفی سیاهدانه (Nigella sativa L.)

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 1437-1448

10.22067/jag.v11i4.27851

سید محمد سیدی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محمد خواجه حسینی؛ حمید شاهنده


تأثیر سطوح نیتروژن، روی و شوری آب بر عملکرد، شاخص های کیفی و جذب عناصر غذایی کلزا رقم Okapi

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 120-126

10.22067/jag.v7i1.41758

ال ناز ابراهیمیان؛ احمد بای بوردی؛ سید محمد سیدی؛ رضا محمدی کیا


اثر کابرد منفرد و تلفیقی کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum L.)

دوره 6، شماره 3، مهر 1393، صفحه 467-476

10.22067/jag.v6i3.43411

سمیعه اسکندری نصرآبادی؛ رضا قربانی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ مهدی نصیری محلاتی