کلیدواژه‌ها = درصد اسانس
فراتحلیل اثر مقادیر مختلف کودهای دامی، شیمیایی (نیتروژن) و زیستی بر برخی صفات کمّی و کیفی آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)

دوره 16، شماره 3، مهر 1404، صفحه 477-492

10.22067/agry.2024.84908.1170

حوا محمودی اصل؛ محمود مختاری؛ رضا صدرآبادی حقیقی؛ مهدی الهی ترشیزی


نقش اصلاح‌کننده‌های خاک‌های آهکی بر عملکرد کمّی و کیفی سیاهدانه (Nigella sativa L.)

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 1437-1448

10.22067/jag.v11i4.27851

سید محمد سیدی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محمد خواجه حسینی؛ حمید شاهنده


اثر ورمی‌کمپوست و کودهای زیستی بر عملکرد رویشی و اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.) در شرایط آب و هوایی مشهد

دوره 5، شماره 4، دی 1392، صفحه 350-362

10.22067/jag.v5i4.32991

علیرضا رضایی مودب؛ سید محسن نبوی کلات؛ رضا صدرآبادی حقیقی