کلیدواژه‌ها = پروتئین
تعداد مقالات: 7
1. بررسی برهم‌کنش کاربرد ازتوباکتر و نیتروژن بر میزان انتقال مجدد مواد، عملکرد و اجزای عملکرد دانه جو (Hordeum vulgar L.)

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 893-908

10.22067/jag.v11i3.68804

اردشیر طاهری نژاد؛ محمداقبال قبادی؛ سعید جلالی هنرمند؛ حسن حیدری


5. ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (Zea mays L.) تحت تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول‌پاشی آهن و روی

دوره 8، شماره 3، تابستان 1395، صفحه 359-372

10.22067/jag.v8i3.35545

الناز داوران حق؛ بهرام میرشکاری؛ محمد رضا اردکانی؛ فرهاد فرح وش فرح وش؛ فرهاد رجالی


6. بررسی اثر فاصله ردیف و تراکم بوته بر عملکرد کمی و کیفی سویا تحت رقابت علف‌های هرز

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 848-857

10.22067/jag.v6i4.28797

زهرا جوزاریان؛ علیرضا یدوی؛ محسن موحدی دهنوی؛ عیسی مقصودی