کلیدواژه‌ها = جو
ارزیابی انتشار دی اکسیدکربن در تولید غلات ایران 1- گندم، جو و ذرت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 0-727 فروردین 2

10.22067/jag.v1i1.49755

سارا بخشائی؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی


بررسی برهم‌کنش کاربرد ازتوباکتر و نیتروژن بر میزان انتقال مجدد مواد، عملکرد و اجزای عملکرد دانه جو (Hordeum vulgar L.)

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 893-908

10.22067/jag.v11i3.68804

اردشیر طاهری نژاد؛ محمد اقبال قبادی؛ سعید جلالی هنرمند؛ حسن حیدری


مدیریت علف‌های هرز با استفاده از کشت مخلوط غلات- لگوم

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 1121-1134

10.22067/jag.v10i4.61421

لیلا سلیمانپور؛ روح اله نادری؛ احسان بیژن زاده؛ یحیی امام


قابلیت های تولید چند محصول مهم زراعی در دو دهه گذشته و پیش بینی وضعیت آینده آنها در استان کردستان

دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 206-214

10.22067/jag.v2i2.7625

فرزاد حسین پناهی؛ فرزاد مندنی؛ فرزین پورامیر؛ مهدی نصیری محلاتی