کلیدواژه‌ها = گیاهان دارویی
تعداد مقالات: 16
1. بررسی ویژگی های مورفولوژیکی، عملکردی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی پریلا ارغوانی (Perilla frutescens var. crispa) در سه مکان مختلف کشت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 تیر 1400

10.22067/agry.2021.20226.0

ابوذر علیزاده؛ معصومه عیدوزایی؛ امیر صحرارو؛ صمد نژاد ابراهیمی؛ جواد هادیان؛ محمد حسین میرجلیلی


2. پهنه‌بندی مناطق مستعد کشت گیاهان دارویی در استان قم با استفاده از مدل تحلیل سلسله مراتبی(AHP)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 مرداد 1400

10.22067/agry.2021.20319.0

رسول مهدوی؛ محمد مهدی فتاحی؛ مرضیه رضایی؛ یحیی اسماعیل پور


3. واکنش گیاه دارویی گل‌گاوزبان ایرانی (Echium amoenmum Fisch. & C.A.Mey) به کودهای آلی و تراکم بوته

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 161-178

10.22067/jag.v12i1.51343

پرویز رضوانی مقدم؛ جواد شباهنگ؛ اعظم لشگری؛ مهسا اقحوانی شجری


6. اثرتنش باد تحت تأثیر سطوح مختلف کودهای شیمیایی و زیستی بر برخی صفات کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 10، شماره 4، بهار 1397، صفحه 1093-1106

10.22067/jag.v10i4.60388

ملیحه محمدزاده؛ براتعلی فاخری؛ نفیسه مهدی نژاد؛ رقیه محمدپور


9. اثرکود زیستی بر رشد، عملکرد دانه و اسانس رازیانه(Foeniculum vulgare Mill.) تحت تنش خشکی

دوره 9، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 50-62

10.22067/jag.v9i1.35321

حسین گرگینی شبانکاره؛ براتعلی فاخری؛ رقیه محمد پور وشوایی


10. اثر کادمیم و سرب بر خصوصیات کمی و درصد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 9، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 142-157

10.22067/jag.v9i1.51330

شهرام امیرمرادی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علیرضا کوچکی؛ شهناز دانش؛ امیر فتوت


12. اثرات تاریخ کاشت، زمان آبیاری و کاربرد گیاهان پوششی بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 8، شماره 3، تابستان 1395، صفحه 435-451

10.22067/jag.v8i3.51323

علیرضا کوچکی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ حمیدرضا فلاحی


13. بررسی ترکیب فیتوشیمیایی اسانس مرزه سهندی (Satureja sahandica Bornm.) در مراحل مختلف فنولوژیکی

دوره 8، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 1-16

10.22067/jag.v8i1.45273

حیران قمری؛ مهدی صیدی؛ عظیم قاسم نژاد؛ علیرضا قنبری


14. اثرات تنش خشکی و تلقیح کودهای زیستی بر رشد، عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.)

دوره 7، شماره 2، بهار 1394، صفحه 237-253

10.22067/jag.v7i2.36935

رقیه محمدپوروشوایی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ براتعلی فاخری


15. تأثیر برخی از ریزوباکتری های محرک رشد و کود نیتروژنی بر ویژگی های مورفولوژیک بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

دوره 2، شماره 4، بهار 1389، صفحه 565-573

10.22067/jag.v2i4.8785

سهیلا دست برهان؛ سعید زهتاب سلماسی؛ صفر نصراله زاده؛ علیرضا توسلی


16. بررسی کارآیی انرژی زراعت زعفران (Crocus sativus L.)در خراسان جنوبی

دوره 2، شماره 1، بهار 1389، صفحه 55-62

10.22067/jag.v2i1.7602

عباداله مویدی شهرکی؛ مجید جامی الاحمدی؛ محمدعلی بهدانی