دوره و شماره: دوره 9، شماره 1، تابستان 1396 

علمی - پژوهشی

1. ارزیابی شاخص‌های تنوع زیستی زراعی سه گونه جالیزی استان خراسان رضوی

صفحه 1-14

10.22067/jag.v9i1.22431

مهدی نصیری محلاتی؛ علیرضا کوچکی؛ حمید رضا توکلی کاخکی؛ مهدیه سلطانی


8. تأثیر ورمی کمپوست و قارچ میکوریزا بر خصوصیات رشد، میزان اسانس و عملکرد آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)

صفحه 102-114

10.22067/jag.v9i1.41414

نعیمه بیطرفان؛ احمد غلامی؛ حمید عباس دخت؛ مهدی برادران؛ فرحناز خلیقی سیگارودی


11. اثر کادمیم و سرب بر خصوصیات کمی و درصد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

صفحه 142-157

10.22067/jag.v9i1.51330

شهرام امیرمرادی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علیرضا کوچکی؛ شهناز دانش؛ امیر فتوت


13. تأثیر منابع مختلف کودی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays L. saccharata)

صفحه 171-184

10.22067/jag.v9i1.52309

علی مجاب قصرالدشتی؛ عیسی مقصودی؛ یعقوب بهزادی؛ محمدجواد فریدونی


14. اثر روش خاک‌ورزی و کوددهی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis L.)

صفحه 185-197

10.22067/jag.v9i1.53348

رضا طباطبایی؛ رضا توکل افشاری؛ محمد تقی ناصری؛ علیرضا کوچکی؛ نادر تنیده